Natural Cleansing Duo – Kajo Cosmetics

MITÄ ON KAKSINKERTAINEN PUHDISTUS?

Kaksoispuhdistus on kaksivaiheinen prosessi, joka on peräisin Aasiasta, jossa ihonhoitorituaalit ovat taidetta. Menetelmässä käytetään kahta puhdistusainetta: ensin öljypohjaista ja sitten vesipohjaista puhdistusainetta. Tavoite? Varmistaa, että iho on perusteellisesti puhdas ilman, että sen luonnollinen tasapaino häiriintyy.

KAKSOISPUHDISTUKSEN EDUT

Syväpuhdistus

Yksivaiheinen puhdistus ei useinkaan riitä poistamaan kaikkia epäpuhtauksia, joita iholle kertyy päivän aikana. Aurinkovoide, saasteet, meikki ja ylimääräinen tali voivat jäädä paikalleen, mikä saattaa johtaa:

  • Akne
  • Mustapäitä
  • Ennenaikaiseen ihon ikääntymiseen

Kaksinkertainen puhdistus tarjoaa hellävaraisen mutta perusteellisen puhdistuksen, joka vaikuttaa myönteisesti sekä ihon kuntoon että seuraavien ihonhoitotuotteiden imeytymiseen.

Tasapainoinen ihonhoito


Asianmukainen puhdistus on yhtä tärkeää kuin kosteutus. Kaksivaiheinen kaksoispuhdistusprosessi tarjoaa täydellisen tasapainon, jota ihosi tarvitsee:

Öljypohjainen puhdistusaine vähentää ärsytystä
Vesipohjainen puhdistusaine poistaa ylimääräiset öljyt

Tämä yin-yang-lähestymistapa johtaa puhtaaseen, terveeseen ihonväriin ja voi auttaa vähentämään seborreaa ja ihotulehduksia.


Miten kaksoispuhdistus toimii


Öljyvaihe

Ensimmäisessä vaiheessa käytetään öljypohjaista puhdistusainetta, kuten Kajon hydrofiilistä puhdistusöljyä. Tämä toimii periaatteella, että "öljy liuottaa öljyn", joka hajottaa tehokkaasti:


-Ylimääräinen tali
-Öljypohjainen meikki
-Aurinkovoiteen jäämät

Vesivaihe

Toisessa vaiheessa käytetään vesipohjaista puhdistusainetta, kuten Kajon probioottista elvyttävää puhdistusainetta. Tämä poistaa:


-Kaikki jäljellä olevat öljypohjaiset epäpuhtaudet
-Vesipohjaiset epäpuhtaudet
-Hiki ja lika

Lämpimän veden (avaa huokoset) ja viileän veden (sulkee huokoset) yhdistelmä tehostaa puhdistusvaikutusta.

Kuinka kaksinkertainen puhdistus Kajo-tuotteilla

Levitä 2-3 annosta Kajon hydrofiilistä puhdistusöljyä kuivalle iholle.
Hiero kevyesti, myös silmänympärysiholle.
Huuhtele lämpimällä vedellä.
Levitä 2-3 annosta Kajon probioottista elvyttävää puhdistusainetta.
Hiero pyörein liikkein.
Huuhtele viileällä vedellä.

Muista, että oikea puhdistus on tehokkaan ihonhoidon perusta. Aloita rutiinisi oikein Kajon luonnollisella puhdistusduolla!


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka usein minun pitäisi puhdistaa kahdesti?


Kaksoispuhdistusta suositellaan yleensä kerran päivässä, yleensä illalla. Tämä auttaa poistamaan päivän aikana kertyneen meikin, aurinkovoiteen, öljyn ja ympäristön epäpuhtaudet. Aamulla riittää usein yksi, hellävarainen puhdistus.

Voiko kaksinkertainen puhdistus auttaa akneen taipuvaisen ihon hoidossa?


Kyllä, kaksinkertaisesta puhdistuksesta voi olla hyötyä akneen taipuvaiselle iholle. Öljypohjainen puhdistusaine auttaa hajottamaan ylimääräisen talin ja öljypohjaiset epäpuhtaudet, jotka voivat tukkia ihohuokoset, kun taas vesipohjainen puhdistusaine poistaa jäljelle jääneet roskat. Tämä perusteellinen puhdistus voi auttaa ehkäisemään puhkeamisia. On kuitenkin tärkeää käyttää akneen taipuvaiselle iholle sopivia ei-komedogeenisiä tuotteita.

Sopiiko kaksinkertainen puhdistus kaikille ihotyypeille?

Kaksoispuhdistus voidaan sovittaa useimmille ihotyypeille. Kuivalle tai herkälle iholle kannattaa käyttää hellävaraisia, kosteuttavia puhdistusaineita. Rasvainen ihotyyppi voi hyötyä tasapainottavasta öljypuhdistusaineesta, jota seuraa hellävarainen vaahtoava puhdistusaine. Yhdistelmäihoa sairastavat voivat keskittyä öljypuhdistusaineella kuivempiin alueisiin ja vesipohjaisella puhdistusaineella rasvaisempiin alueisiin. Kuten minkä tahansa ihonhoitorutiinin kohdalla, on parasta tarkkailla, miten iho reagoi, ja mukauttaa sitä sen mukaan.

Muista käyttää kaksoispuhdistusrutiinin jälkeen muuta ihonhoitojärjestelmääsi, kuten kasvovettä, seerumia ja kosteusvoidetta, jotka sopivat ihotyypillesi ja huolenaiheillesi.


Oletko valmis muuttamaan ihonhoitorutiinisi? Kokeile Kajon kaksoispuhdistustuotteita jo tänään ja koe ero!

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

BESTE VERKÄUFER

Wir nutzen den Reichtum einheimischer nordischer Inhaltsstoffe, um Produkte zu entwickeln, die Feuchtigkeit spenden, nähren und Sie unabhängig von Ihrem Alter jung und schön aussehen lassen.

KAJO COSMETICS