Silmänympärysvoiteet: Tarvitsetko niitä todella? - Kajo Cosmetics

On helppo ajatella, että pienet silmänympärysvoidepurkit ja niiden hintavat koostumukset ovat vain markkinointitemppuja, mutta ne voivat olla avain ympäri vuoden kirkkaampaan, sileämpään ihoon. Ihonhoitorutiinimme voivat tuntua jo täysiltä, joten on helppo miettiä, onko silmänympärysvoiteen lisääminen todella tarpeellista. Kuitenkin tavallisen kasvovoiteen levittäminen ripsirajan alle ei välttämättä ole paras tapa, ja tässä syy.

MIKSI SILMÄNYMPÄRYSALUE TARVITSEE ERITYISTÄ HUOLENPITOA
Iho silmiesi ympärillä on erilainen kuin muualla kasvoissa – se on noin 40 % ohuempi, sisältää vähemmän talirauhasia ja on alttiimpi vaurioille ja kuivumiselle. Silmien alla iho on yleensä alle 0,9 mm paksu verrattuna poskien 1,3 mm

ja kehon muiden osien jopa 4 mm

. Tämä tekee silmänympärysalueesta yhden ensimmäisistä alueista, jossa näkyvät ikääntymisen, väsymyksen ja ympäristön stressin merkit.

Lisäksi silmänympärysiho on jatkuvassa liikkeessä; keskimäärin ihminen räpäyttää silmiään noin 28 800 kertaa päivässä, mikä yhdistettynä siristelyyn, hymyilyyn ja muihin ilmeisiin voi aiheuttaa hienoja juonteita, turvotusta ja tummia silmänalusia – ongelmia, joihin tavalliset kasvovoiteet eivät usein pysty vastaamaan yhtä tehokkaasti kuin erityisesti silmänympärysvoiteet.

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE VS. NORMAALI KASVOVOIDE: MIKÄ ON ERO?
Vaikka on totta, että silmänympärysvoiteet ja kasvovoiteet jakavat joitakin perusaineita, silmänympärysvoiteet on erityisesti suunniteltu sisältämään kohdennettuja ainesosia, jotka vastaavat silmänympärysalueen erityisiin haasteisiin:

Erikoistuneet ainesosat: Silmänympärysvoiteet sisältävät usein esimerkiksi kofeiinia vähentämään turvotusta, peptidejä lisäämään kollageenia ja kirkastavia aineita, kuten niasiiniamidia ja C-vitamiinia, jotka hoitavat tummia silmänalusia.
Hellemmät koostumukset: Silmänympärysalueen herkkyyden vuoksi voiteet on suunniteltu olemaan hellävaraisia mutta tehokkaita, vähentäen ärsytyksen riskiä, joka liittyy usein voimakkaampiin kasvotuotteisiin.
Kevyt koostumus: Silmänympärysvoiteet ovat yleensä kevyempiä kuin tavalliset kasvovoiteet, mikä mahdollistaa nopean imeytymisen ilman raskasta tunnetta tai huokosten tukkeutumista herkillä silmänympärysalueilla.

MIKSI SAATAT TARVITA SILMÄNYMPÄRYSVOIDETTA
Huolimatta joistakin yhtäläisyyksistä tavallisen kosteusvoiteesi kanssa, silmänympärysvoiteen kohdennettu lähestymistapa voi tehdä huomattavan eron. Tässä syitä:

Kosteutusta ilman raskautta
Raskaan kasvovoiteen levittäminen silmien alle voi pahimmillaan tukkia huokosia ja aiheuttaa turvotusta. Silmänympärysvoiteet on suunniteltu kosteuttamaan ilman raskautta, pitäen herkän ihon sileänä ja joustavana.

Kirkastusta ja rauhoitusta
Unen puute, stressi ja nesteen kertyminen voivat saada silmät näyttämään väsyneiltä ja turvonneilta. Silmänympärysvoiteet, jotka sisältävät kofeiinia, auttavat supistamaan verisuonia ja vähentämään turvotusta, kun taas kirkastavat ainesosat auttavat vähentämään tummia silmänalusia.

Anti-aging -hyödyt
Jokaisella räpäytyksellä ja hymyllä silmänympärysiho liikkuu ja muuttaa muotoaan, mikä johtaa ajan mittaan hienoihin juonteisiin ja ryppyihin. Silmänympärysvoiteet, jotka sisältävät peptidejä, retinolin vaihtoehtoja, kuten Bakuchiolia, ja hyaluronihappoa, voivat auttaa silottamaan näitä juonteita ja parantamaan kimmoisuutta ärsyttämättä ihoa.

Kohdennettua suojaa ympäristövaurioilta
Silmänympärysalue altistuu jatkuvasti ympäristön stressitekijöille, kuten UV-säteille ja saasteille, jotka nopeuttavat ikääntymistä. Silmänympärysvoiteet, jotka sisältävät antioksidantteja, kuten vihreä tee -uutetta ja E-vitamiinia, tarjoavat suojan, joka auttaa torjumaan vapaita radikaaleja ja pitämään silmänympärysalueen nuorekkaana.

VAIHTOEHTOJA SILMÄNYMPÄRYSVOITEILLE
Jos et ole valmis sitoutumaan erilliseen silmänympärysvoiteeseen, monikäyttöiset tuotteet, kuten kosteuttavat seerumit tai hellävaraiset kosteusvoiteet, voivat myös auttaa ratkaisemaan silmänympärysalueen ongelmia. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että nämä tuotteet sopivat silmänympärysalueelle ärsytyksen välttämiseksi.

KAJON LÄHESTYMISTAPA SILMÄNHUOLTOON
Vaikka Kajo Cosmetics ei tällä hetkellä tarjoa silmänympärysvoidetta, monet tuotteemme on suunniteltu ravitsemaan ihoasi kokonaisvaltaisesti. Bakuchiol Face Serum ja Arctic Moisturizing Cream sisältävät voimakkaita, luonnollisia ainesosia, kuten tyrniöljyä, skvalaania ja hyaluronihappoa, jotka auttavat pitämään silmänympärysalueen kosteutettuna, rauhoitettuna ja suojattuna.

Näitä tuotteita voi levittää varovasti silmien ympärille auttamaan kosteutuksessa, vähentämään näkyvää ärsytystä ja torjumaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Laajentaessamme tuotesarjaamme, pidä silmällä tulevia tuotteita, jotka on suunnattu erityisesti herkälle silmänympärysalueelle.

JOHTOPÄÄTÖS
Silmänympärysvoiteet eivät ole vain markkinointikikka; ne on huolella suunniteltu vastaamaan silmänympärysalueen erityistarpeisiin. Olipa kyseessä turvotus, tummat silmänaluset tai hienot juonteet, omistautunut silmänympärysvoide voi olla olennainen osa ihonhoitorutiiniasi. Kunnes Kajo tuo markkinoille oman silmänympärysratkaisunsa, nykyinen tuotevalikoimamme tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja, jotka pitävät silmät kirkkaina, virkistyneinä ja nuorekkaan näköisinä.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

Käytämme pohjoisen runsaita luonnonantimia kehittääksemme ihoystävällisiä tuotteita, jotka saavat tuntemaan olosi hyväksi ja auttamaan ihoasi tulemaan terveeksi ja säilyttämään luonnollisen sävynsä.

KAJO COSMETICS