kajo nordic beauty natural cosmetics skandinavisk nordisk skonhet arktisk naturkosmetik organisk kosmetik svensk

RAKKAUDESTA LUONNOLLISEEN IHONHOITOON

Kajo on Suomen luonnon kauneudesta inspiroitunut brändi. Käytämme luonnossamme olevia alkuperäisiä ainesosia, kuten mustikkaa, kauraa ja tyrniä kehittääksemme ihoystävällisiä tuotteita, jotka saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi ja saavat ihosi terveeksi raikkaalla ja luonnollisella tavalla.

Suomalaisten raaka-aineiden lisäksi käytämme tuotteidemme kehittämiseen myös parhaita ja tehokkaimpia raaka-aineita ympäri maailmaa. Kehäkukkasta vihreän teen uutteeseen ja gotu-kolasta bakuchioliin, etsimme aina ainesosia, jotka tarjoavat todellista hyötyä iholle. .

Olemme sitoutuneet käyttämään kestäviä ja ympäristöystävällisiä käytäntöjä kaikessa toiminnassamme, ja tuotteemme on valmistettu puhtaalla, ympäristöystävällisellä koostumuksella, joka ei sisällä parabeeneja, ftalaatteja, sulfaatteja ja muita synteettisiä lisäaineita.

Me Kajo Nordic Beautylla uskomme, että luonto on ihon paras ravinnonlähde. Yhdistämme perinteiset luonnolliset ainesosat ja innovatiivisen tieteen ainutlaatuisella ja tehokkaalla lähestymistavalla ihonhoitoon. On aika tavata luonnolliset ainesosamme – pohjoismaisen matkamme tärkeimmät tähdet.

Allantoiini

Argaaniöljy

Avokadoöljy

Bakuchiol

Mustikkauute

Bisabolol

Rakkolevä

Kehäkukkauute

Glukonolaktoni

Glyseriini

Gotu Kola

Rypäleuute

Rypälesiemenöljy

Rypäleen kantasolu

Vihreän teen uute

Hyaluronihappo

Jasmiiniuute

Jojobaöljy

Kaurajauho

Oliivihedelmäöljy

Probiootit / Bifida-fermenttilysaatti

Rosmariinin lehtiuute

Tyrniöljy

Shea-voi

Natriumhyaluronaatti

Skvalaani

Auringonkukkaöljy

Makea manteliöljy

Tsubakiöljy– Kameliaöljy

B3-vitamiini – Niacinamide

B5-vitamiini

E-vitamiini

Pajunkuoriuute

Ksylitoli

Jogurttiuute