Kajo Cosmetics syntyi uteliaisuudesta maailmaa kohtaan ja intohimosta luontoon. Maailmanmatkailu ja uusiin kulttuureihin tutustuminen sai ymmärtämään, että kokonaisvaltaisin hyvänolontunne saavutetaan lähellä luontoa. Suurten metsien, hiljaisten, sumuisten järvien keskeltä on löydettävissä raaka-aineiden aarreaitta, joita vain luontoäiti voi tarjota. Samoilu Suomen kauniissa ja rauhallisessa luonnossa johti päätökseen jättää taakse meluisa kaupunkielämä ja aloittaa uusi elämä. Uusi elämäntapa näkyi pian terveyden ja onnellisuuden merkittävässä parantumisessa. Tämä oli innostava kokemus, joka haluttiin jakaa myös muiden kanssa.

Ympäristötekijöiden ymmärtäminen ja vaikutus hyvinvointiin yhdistettynä tietämykseen ja kokemukseen kemistinä työskentelystä johtivat lopulta Kajo Cosmetics’in perustamiseen – upeaan valikoimaan tuotteita, jotka ovat harmoniassa luontoarvojen kanssa ja ravitsevat ihoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Kajo Cosmetics -tuotevalikoima on valmistettu parhaista Suomen luonnon tarjoamista orgaanisista ainesosista, ilman kompromisseja.