GOTU KOLAN HÄMMÄSTYTTÄVÄT HYÖDYT IHOLLE

Pohjoismaisia kauneussalaisuuksia aasialaisella twistillä: Gotu Kolan rooli Kajo Nordicin ihonhoitolinjassa


Gotu Kolaa on käytetty vuosisatojen ajan ayurvedisessa lääketieteessä sen monien terveyshyötyjen vuoksi, mukaan lukien ihon terveyden edistäminen ja ikääntymisen merkkien vähentäminen. Viime vuosina siitä on tullut suosittu ainesosa ihonhoitotuotteissa monien hyötyjensä ansiosta.
Gotu Kola, joka tunnetaan myös nimellä Centella Asiatica, on Apiaceae-kasvien heimoon kuuluva terapeuttinen yrtti. Ayurvedassa Gotu Kolaa on käytetty muinaisista ajoista lähtien rasayana-yrttinä, joka edistää ihon terveyttä ja hidastaa ikääntymistä.

Tieteellisesti Centella Asiatica -nimellä tunnettu Gotu Kola on lääkinnällisten ominaisuuksiensa ansiosta saanut laajaa käyttöä lääke- ja ihonhoitoteollisuudessa. Se sisältää runsaasti pentasyklisiä triterpenoideja, jotka ovat ryhmä fytokemikaaleja, jotka tunnetaan voimakkaista anti-inflammatorisista, antimikrobisista, syöpää ehkäisevistä, hepatosuojaavista ja haavoja parantavista ominaisuuksistaan. Lisäksi Gotu Kola stimuloi tehokkaasti kollageenin tuotantoa, mikä tekee siitä erittäin halutun anti-aging-yrtin.

Tässä on joitakin Gotu Kolan etuja ihonhoidossa:

Kosteuttaa ihoa: Gotu Kolan bioaktiiviset ainesosat, kuten triterpenoidiset saponiinit, triterpeeniset steroidit, flavonoidit, fenoliset yhdisteet ja välttämättömät aminohapot, auttavat korjaamaan ihoestettä ja estämään transsepidermistä vesihukkaa. Kun sarveiskerroksen kosteuspitoisuus kasvaa, iho näyttää pullealta, kosteutetulta ja terveeltä.


Runsaasti antioksidantteja: Gotu Kola on täynnä antioksidantteja, kuten aasianhappoa, madecassosidia ja madecassic acidia. Nämä yhdisteet voivat auttaa lisäämään kehon antioksidanttitoimintaa, torjumaan vapaita radikaaleja ja ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista.


Käytetään ihon puhdistukseen: Gotu Kolalla on ayurvedisen tieteen mukaan hämmästyttäviä detoksifioivia ominaisuuksia. Se puhdistaa ihoa ja poistaa haitallisia myrkkyjä, joiden tiedetään aiheuttavan erilaisia ihosairauksia. Lisäksi sen supistava luonne poistaa ylimääräisen öljyn kasvoilta ja pitää huokoset puhtaina.


Käytetään kiristämään löysää ihoa: Gotu Kolan sisältämien fytokemikaalien, erityisesti triterpenoidisaponiinien ja polyasetyleenien, tiedetään edistävän kollageenin tuotantoa, estävän kollageenin hajoamista ja stimuloivan fibroblastien lisääntymistä. Tämä antaa iholle rakenteellista tukea ja parantaa sen kimmoisuutta.


Nopeuttaa haavojen paranemista: Gotu Kola voi tehdä taikoja haavoihin ja palovammoihin. Sen antiseptiset ominaisuudet estävät lisäinfektioita, ja sen tulehdusta ehkäisevät kyvyt vähentävät turvotusta haavakohdan ympärillä. Gotu Kola rauhoittaa ihoa ja parantaa haavan verenkiertoa nopeaa paranemista varten. Se parantaa kollageenin tuotantoa ja fibroblastien proliferaatiota, mikä nopeuttaa uudelleenepitelisaatiota ja haavan supistumista.


On ihoa kirkastavia/valkaisevia ominaisuuksia: Gotu Kola mainitaan ayurvedisissa teksteissä 'varnya'-yrttinä (ihoa vaalentava). Sen sentelloideja, flavonoideja ja fenolihappoja sisältävien uutteiden on todettu estävän tyrosinaasiaktiivisuutta ja vähentävän melaniinituotantoa, mikä kirkastaa ihoa ja vähentää hyperpigmentaatiota.

Kajo Nordic Beautyssa uskomme perinteisten pohjoismaisten ainesosien ja muiden tehokkaiden, eri puolilta maailmaa peräisin olevien ainesosien yhdistämisen voimaan. Siksi olemme sisällyttäneet tuotteisiimme Aasiasta peräisin olevia ainesosia, kuten Gotu Kolaa, tarjotaksemme ainutlaatuisen ja tehokkaan ihonhoitokokemuksen, joka on saanut inspiraationsa eri kulttuurien kauneussalaisuuksista.


Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

Käytämme pohjoisen runsaita luonnonantimia kehittääksemme ihoystävällisiä tuotteita, jotka saavat tuntemaan olosi hyväksi ja auttamaan ihoasi tulemaan terveeksi ja säilyttämään luonnollisen sävynsä.

KAJO COSMETICS